Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Projektek megvalósítási segítség

 

Építkezik? Felújít?

Garantált termékvisszavásárlás akár hónapok múlva is!

 

Építkezik? Felújít? Van egy terve de még nem végleges, lámpákat, világítótesteket vásárolna de nem tudja miből mennyit? Tudja hogy a konyhába süllyeszthető LED-szpot világítótesteket szeretne de még nem tudja pontosan hányat?

 

Hasonló az elképzelése?

 

Még csak itt tart?

 

Már megvásárolná a LED paneleket, a LED szalagokat a dekorációs világításhoz, de nem tudja miből mennyit vegyen, mi lesz majd a fel nem használt termékekkel?

 

Van megoldásunk!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, adja meg az Ön által megvásárolni kívánt termékek listáját és mi segítünk! Bármelyik ügyfelünknek, előzetes kérésre, egyéni megállapodás alapján, termék visszavásárlási garanciát biztosítunk a fel nem használt eredeti csomagolásban megőrzött, sérülésmentes, tőlünk vásárolt LED termékere.

Vásárlás előtt közölje velünk szándékát, hogy a fel nem használt termékekre visszavásárlási szerződést szeretne kötni és mi a vásárlás teljes összegének és terméktípusoknak a függvényében elküldjük önnek a lehetőség részleteit ami egyéni megállapodás alapján akár 6 hónap is lehet.

Visszavásárláskor Ön, a hozzánk visszajuttatott termékek vásárlási árát kapja vissza.

 

 

Kollégáinkkal felveheti a kapcsolatot ide kattintva, vagy a +36707762597 telefonszámon valamint email-ben a ledtechnikanagyker@gmail.com címen.