Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Miért válasszak V-TAC terméket?

Sokszor feltevődik a kérdés miért válasszak V-TAC terméket?

Jó döntés-e a V-TAC?

Minőségi termék a V-TAC?

 

A V-TAC mint márkanév már 2009 óta jelen van a LED gyártók között és  kiemelkedik a folyamatos fejlesztésekkel és a teremékeinek kiváló ár-érték arányával. A Londoni székhelyű cég elsődleges célkitűzése volt már az alapításának pillanatában, hogy olyan termékcsaládot hozzon létre ami elérhető áron kínálja a modern technológián alapuló világítótesteket és azok kiegészítőit.

Fontos volt számára már a kezdetekkor, hogy a forgalmazott termékei nem csak ár-érték arányban legyenek kiemelkedőek a konkurens termékek között, de környezettudatos gondolkodásmód is övezi a céget ezért minden felhasznált alapanyag környezetbarát, higany- és más nehézfémektől mentes. 

 

Miért érdemes tehát a  V-TAC termékeit választani?

 

A gyártó teljes termékpalettájáról kijelenthetjük, hogy a hasonló termékek közül az egyik legkiválóbb az ár-érték aránya. A technológiai fejlődés folyamatos, a cég mérnökei és a teljes fejlesztő csapat állandó célkitűzése, hogy az ügyfelek számára a legmegfelelőbb leghatékonyabb termékcsaládot hozzák létre mind energetikai mind innovatív szempontból, a kor igényeit teljes mértékben kielégítő, a különböző környezetvédelmi és egyéb normák figyelembevételével.

A gyártó európai logisztikai központja több mint 40000 négyzetméter ahonnan a teljes unió területére és azon kívülre is szállítanak. A teljes európai raktárkészlet állapota minden pillanatban a rendelkezésünkre áll ezáltal lehetőségünk van rövid időn belül kiszolgálni azokat az ügyfeleinket is akik egy a belső raktárban nem tartott, vagy átmenetileg készlethiányos terméket rendelnek.

 

Hány országban van jelen a V-TAC?

 

A V-TAC jelen van a világ 70 országában és a termékei minden területen megfelelnek a helyi környezetvédelmi energetikai, termékbiztonsági követelményeknek. Minden ország, minden egyes partnercége aki közvetlen kapcsolatban van a gyártóval, így mi is folyamatos visszajelzéseket küldünk az egyes termékek minőségére élettartamára vonatkozóan, folyamatosan jelentjük az egyes termékek esetleges hibáit így a gyártó pontos képet kap a világ minden területéről a termékeivel kapcsolatban.

Az esetlegesen meghibásodott termékeket szükség esetén azonnal cseréljük, a gyártó részére gyűjtjük, az általa szolgáltatott eszközök segítségével  maradéktalanul vissza szállíttatjuk azt neki, amit aztán alapos technológia ellenőrzéseknek vetnek alá és az eredményeket a gyártásba visszavezetve azt szükség esetén módosítják, hogy egyre jobb és jobb termékeket hozhassanak létre.

 

Milyen a V-TAC garancia?

 

Minden termék legalább 2 év teljes-körű cseregaranciával rendelkezik ami több országban nem csak, hogy teljes mértékben kielégíti a törvényben leírt garanciális időt de sok esetben ezt felül is múlja. Az már csak hab a tortán, hogy a V-TAC az ügyfelei még magasabb szintű kiszolgálására törekedve egy minden igényt felülmúló technológiai újítást eszközölt amikor a gyártási folyamatba bizonyos típusú világítótesteknél az addig használt LED chipek mellett  bevezette a SAMSUNG LED chipeket. Így a gyártó stabil, hosszú élettartamú megbízható világítótestei mellett, amelyek 2 év garanciával rendelkeznek megjelent az új termékcsoport a SAMSUNG LED chipes világítótestek. Ezek az új termékek már nem 2 év hanem 5 év teljes-körű garanciával kerülnek forgalomba, csomagolásaikon pedig feltüntetésre került a SAMSUNG logo, powered by SAMSUNG felirattal.

 

 

A V-TAC minden nap azon dolgozik, hogy termékei nem csak minőségben de formatervezésben is kiemelkedjenek a piacon fellelhető egyéb termékek közül, így fényforrások mellett egyre több olyan világítástechnikai terméket hoz forgalomba ami számos stílusirányzat kedvelőit elégíti ki.

 

Kielégítő a V-TAC termékpalettája?

 

Igen. A V-TAC több mint 3000 világítástechnikai vagy azzal szoros összefüggésben álló kiegészítőterméket forgalmaz.

A termékek között megtalálhatóak a különböző hideg fényű, izzó formájú fényforrások amik a modern stílus kedvelőinek kedvenc termékei és irodai világítástechnológia elmaradhatatlan részei, de emellett az otthoni környezet természetes fehér vagy éppen meleg fehér fényforrásai és mind elérhető nem csak izzó formában de süllyeszthető panelek illetve különböző dekorációs világítótestek formájában is. A világítótestek mellett egyre több a kiegészítő, a különböző formájú és stílusú csillár, függeszték mind modern mind retró stílusban ami az újra divatossá vált vintage lakberendezési és belsőépítészeti irányzat kedvelt termékcsoportja. 

A fentebb felsorolt néhány termékcsoport csak töredéke a teljes palettának. A V-TAC egyik piacvezető a LED szalagok széles választékával. Termékei között megtalálhatjuk a különböző színhőmérsékletű lLED szalagokat többféle teljesítménnyel és a számos kiegészítőt amik például az RGB az RGBW vagy a CCT led szalagok vezérlői melyek ezen termékek használatának elengedhetetlen kellékei.

Elmondhatjuk tehát, hogy a V-TAC megbízható jó minőséget forgalmaz elérhető áron

Szerintünk érdemes a V-TAC termékeit választani.