Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

V-TAC Nyíregyháza

 

VISZONTELADÓI PARTNER PROGRAM

A ledtechnikanagyker.hu üzemeltetője a Ledtechnika KFT fő profilja a LED lámpák, LED fényforrások illetve egyéb világítástechnikai eszközök és tartozékok kis-, és nagykereskedelmi értékesítése.

 

 

 

Cégünk V-TAC Europe Ltd. hivatalos magyarországi importőre és forgalmazója.

 

Közvetlen partnerként valós raktárkészlettel és kiváló árakkal várjuk kedves vásárlóinkat, viszonteladóinkat.

 

 

      

 

 

A V-TAC ipari és lakossági világítástechnikai termékek Európa egyik legmeghatározóbb gyártója. A V-TAC és cégünk között létrejött  partnerszerződésnek köszönhetően kedvező áron forgalmazzuk a teljes termékpalettát mind kiskereskedelmi szinten a végfelhasználók részére, mind nagykereskedelmi szinten a különböző boltok viszonteladók részére.

 

Ügyfeleink között számos kivitelező, villanyszerelő is szerepel, akik szintén visszatérő ügyfeleink mert felismerték az általunk forgalmazott termékek minőségét, megbízhatóságát.

 

Cégünk a nyíregyházi székhelyű Ledtechnika KFT nagykereskedői hálózatának kiterjedése nem csak Nyíregyháza és környéke, disztribúciós hálózatunkkal lefedjük és áruval látjuk el Szabolcs-Szatmár-Bereg megye megannyi világítástechnikai üzletét és számos, az ország különböző pontján fellelhető bolt számára szállítunk kiváló minőségű terméket.

 

Webshopunk vásárlói listáján nem csak magánszemélyek de lakberendezők, belsőépítészek, vállalkozók is szerepelnek az ország különböző pontjairól mint például: Debrecen, Miskolc, Pécs, Kaposvár, stb.

 

A 2017-es évben megnövekedett rendelésszámok között már nem csak az ország határain belülről érkező kérések szerepeltek. Az egyre nagyobb számú külföldi értékesítés okán cégünk nyitott más országok piacai irányába, így 2018 tavaszától már saját székhellyel jelen vagyunk a Romániai piacon is.

 

Cégünk termékrepertoárján  a világítástechnikai termékek - LED izzók, LED lámpák - mellett megtalálható egy  másfajta fénytechnikai eszköz a LED reklámtáblák kategóriája. Ezek a programozható LED reklámtáblák, Fényújságok, Videofalak különleges gondossággal és műszaki tartalommal készült modern marketing és publikációs eszközök.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne Ön is V-TAC forgalmazó lenni, kérjük írjon nekünk a ledtechnikanagyker@gmail.com címre vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36707762597 telefonszámon.