Energiatárolás

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az akkumulátoros energiatárolás új dimenzióját, ahol az innováció és a kényelem találkozik. Az általunk kínált rendszer nem csupán egy energiatároló, hanem egy olyan technológiai csoda, amely képes magát tölteni a saját napelemeken keresztül, a belső hálózat más napelemes rendszereiről, sőt, szükség esetén a külső hálózatból is.


Az energiatárolás

Az egyik legnagyobb innováció, amit kínálunk, hogy a rendszerünk képes öntöltővé válni, kihasználva a nap energiáját. Az öntöltő képesség nemcsak saját napelemekről történik, hanem egy intelligens rendszer segítségével más napelemes rendszerekből is képes feltölteni magát, így maximalizálva a hatékonyságot.

Rugalmas teljesítmény, maximális kényelem

Ha Ön olyan nagy vagy nagyon nagy fogyasztókat szeretne használni, mint például 50 kW fölötti autótöltő oszlopok, és nincs elegendő energia a hálózat felől, ne aggódjon! A mi rendszerünk egyedülállóan alkalmazkodik az Ön igényeihez. Amennyiben szükséges, képes a külső hálózatból is tölteni önmagát, így nem szükséges a szolgáltató teljesítménybővítése.


Környezettudatosság és megbízhatóság

A rendszerünk nem csupán egy energiaforrás, hanem egy elkötelezettség a környezetvédelem és az energiahatékonyság iránt. Új jövőt kínálunk, ahol az önfenntartás és a kényelem kéz a kézben járnak.


Válassza a szükségleteihez illeszkedő egységet

  • 12 kW: Kisebb háztartások és vállalkozások számára kiváló választás. Elegendő teljesítmény az alapvető energiaigények kielégítéséhez.

  • 50 kW: Közepes méretű vállalkozások vagy nagyobb háztartások számára ajánlott. Biztosítja az energiaigényeket kényelmesen.

  • 100 kW: Nagyobb üzletek, ipari létesítmények vagy olyan helyek számára, ahol magas energiaigényeket kell kielégíteni. Kiválóan alkalmas városi és ipari környezetekhez.


    Beltéri és kültéri konténeres megoldások

    Az Energiaváltás jövőjének rendszere elérhető mind beltéri, mind kültéri konténeres változatban. Az innovatív konténeres dizájn megkönnyíti az elhelyezést, és lehetővé teszi, hogy az energia tárolását bárhová telepíthessük. Így Ön a tér és az igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb elhelyezést.Ha további kérdései vannak az akkumulátoros energiatároló rendszereinkkel kapcsolatban, vagy személyre szabott tanácsra van szüksége az energiahatékonyság terén, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértőink készen állnak válaszolni kérdéseire és segíteni Önnek az optimális megoldás kiválasztásában.

Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatfelvételi oldalunkon: Kapcsolat / elérhetőség

  • Fedezze fel az Energiatárolás Jövőjét még ma, és lépjen be az intelligens, fenntartható energiahasználat világába!