Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Csomagküldés:

Internetes áruházunkban kapható termékek házhozszállításban fő partnerünk a kiemelkedő  tradíciókkal,  sokéves tapasztalattal és professzionális csapattal rendelkező MPL Futárszolgálat valamint a 24H futárszolgálat.  A termékek házhozszállítási határideje  a munkanapon 14:00-ig  leadott rendelések esetén maximum 2  munkanap, a munkanapon 14:00-tól éjfélig leadott rendelések esetén pedig maximum 3 munkanap Magyarország közigazgatási határain belüli lakcímre, munkahelyre.

Az adott rendelés értékétől függően a díjak a következőképpen alakulnak:

0 – 20000 Ft  között a házhozszállítás díja 1530 Ft
20000 Ft  fölött a házhozszállítás díja 0 Ft

A feltüntetett díjak, regisztrált vagy regisztráció nélkül egyéni vásárlók által leadott rendelésekre vonatkoznak, függetlenül attól, hogy a megrendelő cég vagy magánszemély. Viszonteladó partnereink számára a szállítás és annak díjai egyéni megegyezés tárgyát képezik, amely a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után, a rendelés véglegesítésének folyamata alatt ellenőrizhető.

A díjak a pénzkezelési költséget is tartalmazzák a kiválasztott fizetési módtól függetlenül.

Amennyiben a csomag mérete - tömege meghaladja a a fentebb megjelölt futárcéggel(vagy futárcégekkel) szállítható csomagok maximális méretét – tömegét, logisztikai munkatársaink más futárszolgálat segítségével fogják azt eljuttatni a Önhöz.

Csomagolás:

Termékeinket  kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a dobozban lévő számla alapján!