Szállítási információk

Csomagküldés:
Internetes áruházunkban kapható termékek házhozszállításban fő partnerünk a kiemelkedő  tradíciókkal,  sokéves tapasztalattal és professzionális csapattal rendelkező 24H Futárszolgálat valamint estetenként az MPL futárszolgálat.  A termékek házhozszállítási határideje  a munkanapon 14:00-ig  leadott rendelések esetén várhatóan 2  munkanap, a munkanapon 14:00-tól éjfélig leadott rendelések esetén pedig várhatóan nem több mint 3 munkanap Magyarország közigazgatási határain belüli lakcímre, munkahelyre.


Az adott rendelés értékétől függően a díjak a következőképpen alakulnak:

0 – 30000 Ft

 között a házhozszállítás díja 1790 Ft

30000 Ft

 fölött a házhozszállítás díja 0 Ft


A feltüntetett díjak, regisztrált vagy regisztráció nélkül egyéni vásárlók által leadott rendelésekre vonatkoznak, függetlenül attól, hogy a megrendelő cég vagy magánszemély. Viszonteladó partnereink számára a szállítás és annak díjai egyéni megegyezés tárgyát képezik, amely a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után, a rendelés véglegesítésének folyamata alatt ellenőrizhető.

A díjak a pénzkezelési költséget is tartalmazzák a kiválasztott fizetési módtól függetlenül.

Amennyiben a csomag mérete - tömege meghaladja a a fentebb megjelölt futárcéggel (vagy futárcégekkel) szállítható csomagok maximális méretét – tömegét, logisztikai munkatársaink más futárszolgálat segítségével fogják azt eljuttatni Önhöz.


Csomagolás:
Termékeinket  kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a dobozban lévő számla alapján!